
Yarım kg nohut
1 kg yarım yağlı kuşbaşı koyun eti
2-3 kg koyun yoğurdu
1 yumurta
1 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı
kuru nane
Tuz
Yuvalama için:
1 kg pirinç
1 kg siyah kıyma (yağsız sinirsiz koyun eti, çiğköftelik)
1 tatlı kaşığı karabiber
1 büyük soğan
Bir tutam un
2 yumurta Tuz
Yuvarlamak için zeytinyağı
Nohudu akşamdan ıslatın. Pirinci akşamdan ayıklayıp yıkayın, bir süzgeçte süzülmeye bırakın.... tarifin devamını Yuvalama Çorbası başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.
yuvalama çorbası antep , yuvalama çorbası nasıl yapılır , yuvalama çorbası tarifi
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder