18 Eylül 2013 Çarşamba

Yuvalama Çorbası



Yarım kg nohut
1 kg yarım yağlı kuşbaşı koyun eti
2-3 kg koyun yoğurdu
1 yumurta
1 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı
kuru nane
Tuz

Yuvalama için:

1 kg pirinç
1 kg siyah kıyma (yağsız sinirsiz koyun eti, çiğköftelik)
1 tatlı kaşığı karabiber
1 büyük soğan
Bir tutam un
2 yumurta Tuz
Yuvarlamak için zeytinyağı
Nohudu akşamdan ıslatın. Pirinci akşamdan ayıklayıp yıkayın, bir süzgeçte süzülmeye bırakın.... tarifin devamını Yuvalama Çorbası başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.

yuvalama çorbası antep , yuvalama çorbası nasıl yapılır , yuvalama çorbası tarifi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder