
4 adet bostan patlıcan
300 gr. kuşbaşı et
1 büyük soğan
3 adet sivri biber
2 büyük domates
2 diş sarımsak
Tuz, karabiber
Beşamel sos için:
2 su bardağı süt
1 tepeli yemek kaşığı un
1 küçük boy soğan
1.5 çay kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı karabiber
Sos için:
1 tatlı kaşığı salça,
1.5 su bardağı su
Bostan patlıcanlarının kabuklarını alacalı soyup kalın dilimler halinde doğrayın.
Tost... tarifin devamını Beşamel Soslu Patlıcan Oturtma Yemeği başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.
beşamel soslu patates , beşamel soslu patlıcan kebabı , beşamel soslu patlıcan közleme , beşamel soslu patlıcan oturtma , beşamel soslu patlıcan yemekleri , beşamel soslu tavuk , beşamel soslu yemekler , HÜNKAR BEĞENDİ
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder